Jdi na obsah Jdi na menu

2.Předkolo:Shamrock Rovers - Mladá Boleslav

13. 7. 2017

Představení soupeře:

Shamrock Rovers v 1.předkole přešel přes islandský Stjarnan (1-0 a 1-0) a ve 2.předkole ho čeká Mladá Boleslav, pro kterou to bude první ostrý test v nové sezoně.

Shamrock Rovers pochází z Dublinu což je hlavní město Irska. Tento tradiční irský celek hraje své zápasy na Tallaght Stadium které má kapacitu 6,000 a poslední úpravy byly provedeny v roce 2009. Hlavní barvy klubu jsou zelená a bíla.

Shamrock který je tvořen především domácími hráči bude mít výhodu větší rozehranosti protože domácí liga je už dávno za svou polovinou a Shamrock se zatím nachází na čtvrtém místě, na stejném místě zakončil i předchozí ročník. 

Nejlepším střelcem týmu v lize je útočník Gary Show se šesti góly který se postaral v 1.předkole i o důležitou výhru na hřišti Stjarnanu 1-0.

Mladá Boleslav:

"Bolka" odehrála v přípravě pět zápasů a připsala si tři porážky a dvě výhry.Protože se přes léto žádné velké transakce nekonaly, trenér Dušan Uhrin mladší pro kterého to bude první zápas pod jeho vedením,měl v přípravě kompletní kádr a tudíž dost času na vypilování ideální formy.

Pro Boleslav je to už čtvrtý pokus v řadě o to dostat se do skupiny Evropské ligy, poslední pokusy skončili pro modro-bílé překvapivě velmi brzy a Boleslav tak čelí nespokojenosti českých fanoušků, těm se zdá že málo přispívá do koeficientu kvůli špatným výsledkům.

Závěrečné hodnocení:

Očekávám vyrovnané střetnutí především pak v první zápase na hřišti Shamrocku který má výhodu rozehranosti a domácího prostředí. Mladá Boleslav má ovšem kvalitně lepší mužstvo se zkušeným trenérem, vzhledem k tomu že Boleslav poslední roky hraje kvalifikaci v Evropské lize pravidelně, měla by využít i svých zkušeností z těchto zápasů.

Shamrock je doma silnější než na cizích hřištích ale rozhodně není nepřekonatelný. Šance Mladé Boleslavi vidím v procentech 60% ku 40% pokud zvládne první zápas a neprohraje, poté by v domácí odvetě měla vše úspěšně zvládnout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář